Uređenje škola u Vučju

Parternimuređenjemškolskog dvorišta oš „Bora Stanković“ i sš „Svetozar Krstić Toza“ u Vučju, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj započelo je uređenje škola u Vučju, koje će biti realizovano iz više etapa. Uređenjemdvorištapovećalismobezbednostdeceipodigli nivozdravstvenihihigijenskihuslovauškoli.

JAVNI POZIV

U okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, u ime Ministarstva za privrednu saradnju i razvoj Savezne Republike Nemačke (BMZ), Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, sprovodi projekat "Podsticanje zapošljavanja mladih (GIZ YEP)“, u saradnji sa nemačkom organizacijom "Help – Hilfe zur Selbsthilfe" (Help) i Kancelarijom za lokalni razvoj u okviru OdeljenjazadruštvenedelatnostiilokalnirazvojGradske uprave Leskovca.

Leskovac na sajmu u Nisu Ekspo Nis 2017

Grad Leskovac – Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoja- predstavio se na Medjunarodnom sajmu privrede i preduzetništva EXPO NIŠ2017.

Sajam se održava u Nišu, u SC Čair, od 21. do 23. septembra 2017. godine.

Pokrovitelj sajma je  Grad Niš, dok je GO Pantelej organizator sajma.

 

Dodela ugovora za projekte iz oblasti socijalne zaštite

Gradonačelnik grada Leskovca, dr Goran Cvetanović, danas je uručio 14 ugovora o realizaciji odobrenih projekata po Konkursu raspisanom u julu 2017. godine, udruženjima građana sa teritorije grada Leskovca.