Šesti Medjunarodni sajam ,,Zdravo-domaće-prirodno"

Grad Leskovac, kancelarija za LER u okviru Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj,  nastupio je na  šestom Medjunarodnom sajmu ,,Zdravo-domaće-prirodno,, koji se održava u Zaječaru 29. i 30.septembra 2017.godine. Uporedo sa ovim, u Zaječaru se danas održavaju još dva sajma, Sajam finansiranja, treći po redu i drugi Sajam turizma.

Sajam „Zdravo-domaće-prirodno“ održava se sa ciljem promocije tradicionalnih, domaćih proizvoda i prava je prilika za širenje tržišta prirodnih proizvoda, povećanje proizvodnje i plasmana, ali i za razmenu iskustava i znanja.
 
Na štandu grada Leskovca promovisani su potencijali grada kao i proizvodi privrednika grada Leskovca. Na štandu grada Leskovca svoje proizvode predstavili su: proizvodjači proizvoda od mesa Braća Đokić, "Jug Prom" , "Super natura" -  reiši komplex, "Honey De La Bees", TZR "Jugo Živ", "DCP Hemigal", "Đokić trikotaža", Udruženje proizvodjača ajvara "Leskovački ajvar", "Lotos", PG. Novica Gorčić.
 
Na sajmu je prisutno preko 300 izlagača: gradovi/opštine, privredne komore, banke, osiguravajuća društva, turističke organizacije, ali i proizvođači od individualnih do velikih kompanija.
 
Izlagači su  iz gotovo svih krajeva Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Bugarske.