Izgradnja svlačionice u selu Gornjem Krajincu

Grad Leskovac je preko odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj realizovao još jedan projekat - Izgradnja svlačionice u selu Gornjem Krajincu. Projekat je realizovan kroz program Unapređenja razvoja sporta.

Izvođač radova Građevinar doo iz Leskovca je u okviru budžeta od 2.762.000 miliona dinara izgradio zgradu površine 60 kvadrata u osnovi sa 9 prostorija: tri svlačionice, tri toaleta, dva kupatila sa 8 tuševa i dve ostave. Zgrada je izrađena iz temenja sa kompletnom internom vodovodnom i kanalizacionom mrežom, priključena na električnu mrežu. U okviru projekta je izgrađena i nepropustna septička jama zapremine 30 kubika.
 
 
Objekat je obišao i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je kazao da je ovim ispunjeno obećanje dato predstavnicima fudbalskog kluba prošle godine i da je u radove uloženo 2,7 miliona dinara.
 
"Stanovnici Gornjeg Krajinca postali su simbol sela koje zna da se udruži, da usmeri  i odradi, kada je u pitanju poljoprivredna proizvodnja. Mi cenimo ono što ljudi ovde rade, naročito kada je u pitanju omladina, koja se bavi sportom, fudbalom, i mi želimo da ih što više usmerimo u tom pravcu“, kazao je gradonačelik Leskovca Goran Cvetanović, koji je danas predao svlačionicu meštanima.