20. Međunarodni sajam privrede Paraćin 2018

Sa ciljem promocije investicionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad,  unapređenja poslovnog ambijenta u gradu i razvijanja privrednog potencijala MSP, privrednika i preduzetnika koji posluju na teritoriji grada, Grad Leskovac je uzeo učešće na 20. Međunarodnom sajmu privrede Paraćin 2018.

Na sajmu su zaposleni u Kancelariji za lokalni razvoj predstavili investicione potencijale i mogućnosti za investiranje, privredne, turističke i obrazovne potencijale grada Leskovca.
 
Na štandu grada Leskovca predstavljeni su proizvodi i promotivni materijal sledećih podizlagača: Destilerija Trivulesk, Bane komerc, Jugprom, Udruženje „Leskovački ajvar“,  Fungo jug, Strela Klajić, Bimtex, DCP Hemigal, Boik gold, Mladost,  Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, ZTR Mig production, Mladost, Super natura, Trikotaža Đokić, SZKR Lotos, Groš brvnara, Mesara Đokić.
 
U toku održavanja sajma odr\ane su prezentacije programa Evropske banke za obnovu i razvoj i programa Razvojne agencije Srbije, kao i predavanje na temu  “Preduzetništvo žena, inovacije i zelena ekonomija”.